آیا اسپری تاخیری خطرناک است؟

پیام مدیر سایت :

محل نمایش تبلیغات شما محل نمایش تبلیغات شما

آقایانی که سریع ارضا می شوند و به اصطلاح زود انزال هستند برای بالا رفتن میل جنسی و دیر انزال شدن از ژل یا اسپری تاخیری استفاده می کنند. اما اسپری تاخیری دارای دارای عوارض و خطراتی است که آقایان باید از این خطرات اطلاع داشته باشند.

عوارض و خطرات اسپری تاخیری

متاسفانه زود انزالی یکی از موضوعات بسیار شایع ودغدغه اغلب مردان می باشد .

می توان گفت ۹۰ درصد مردان از انزال زودرس و یا انزالی که حتی زودرس نیت ولی از نظر خود شخص زودتر از چیزی که می خواست رخ می دهد رنج می برند .

در اغلب موارد بعد از ازدواج این مشکل حل می شود ولی افرادی هستند که عجله دارند و تحمل گذشت زمان را ندارند. از این رو به سراغ درمان های مقطعی می روند که حساسیت آلت تناسلی را کم می کنند و انزال دیرتر رخ میدهد، مانند اسپری ها و ژل ها و کاندوم های تاخیری.

فقط از سال ۲۰۰۷ اگر به مجلات پزشکی نگاهی به اندازید، انبوهی از مقالاتی را خواهید یافت که در جست‌وجوی درمان زود انزالی بوده‌اند یا درمان‌های کنونی را بررسی کرده‌اند. همه این پژوهش‌ها درمان قطعی برای زود انزالی ارائه نکرده‌اند، تاکنون اثر تنها دو نوع درمان برای بهبودی زود انزالی به اثبات رسیده است:

 

  • داپوکستین (Dapoxetine) – یک مهارکننده باز جذب سروتونین (SSRI) می‌باشد، که جزء داروهای ضدافسردگی طبقه‌بندی می‌شود و برخی عوارض جانبی را برای بیمار به همراه دارد.

  • فورتاسین (Fortacin)- اسپری موضعی بسیار مؤثر که شبیه پروماسنت (Promescent) است.

 

اسپری و کرم‌های تأخیری:

“اسپری تأخیری “، “کرم تأخیری “، و “ژل‌های تأخیری” نام مشترک بسیاری از محصولات بی‌حس‌کننده موضعی، برای بهبود انزال زودرس می‌باشد. همچنین این محصولات با عنوان‌های “بی‌حس‌کننده مردانه” یا “بی‌حس‌کننده آلت مردانه” نیز در داروخانه‌ها ارائه می‌شود.

داپوکستین و پریلیگی (Priligy):

داپوکستین نوعی مهار کننده باز جذب سروتونین (SSRI) است که به طور خاص برای انزال زودرس طراحی شده است. نشان داده‌شده است که SSRI ها در درمان زود انزالی مفید هستند. جنبه منفی SSRI ها این است که به‌منظور دستیابی به اثر مورد نظر، باید به صورت روزانه مصرف شوند.

تفاوت اصلی ژل تاخیری با اسپری تاخیری:

اسپری های تاخیری معمولا حاوی ۱۰ درصد لیدوکائین هستند که نسبتا مقداری زیادی است و برای بی حس کردن هر چیزی می توان از آنها استفاده کرد .

این مقدار لیدوکائین برای وقتی مناسب است که فرد در وضعیت حادی از زودانزالی بسر می بره و قصد داره کلا آلت تناسلی را بی حس کند.

خیلی از آقایان بخاطر همین بی حسی شدید، ترجیح می دهند از ژل های تاخیری استفاده کنند.

اما ژل های تاخیری در بیشتر مواقع حاوی فقط ۲ درصد لیدوکائین هستند که بی حسی کمتری نسبت به اسپری ایجاد می کند برای همین میل جنسی فرد تغییری نمی کند.

 

بازدید : 781
پنج شنبه 2 مرداد 1399 - 2:26